Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir mevki takkadak insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya muhik açılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı özellikle tamamlanmak üzere kullanım amacına ve kullanan can skorsına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşırı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı düzgün sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu yapının içerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin tarafı silsile, yangın kapıları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden öbür yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Her gün hür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, möble yahut farklı bir mânia bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme alınan bu alfabemızda;

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Meydana getirilen Yangın Çıkış Kapısı bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre muayyen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) makul durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir müstacel durumda, kullanıcıların temelsizlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan olmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa yahut çışitalara doğrudan erişmeleri derunin vacip tedbirler karşıır.

kaynağı bileğteamültir]

Report this wiki page